Over

Gedreven, super ambitieus, een stapel aan ervaring en nog maar net 30!

Als interne regisseur heb ik veel gezien en gedaan. Mijn showreel laat een scala aan werk zien. Verschillende camera’s, technieken, fps’jes en sferen. Iedere video heeft iets unieks een stukje ‘eigen’.

De afgelopen 5 jaar bij Wenneker ben ik gegroeid tot een ervaren regisseur, iemand die in een jaar een record van 43 shoots heeft gehad. Waar het steeds duidelijker is geworden waar ik goed in ben: lifestyle, met daarin juist het stukje echtheid.

Nu is het tijd voor meer liefde en aandacht. In uitvoering, concepten, treatments, ontmoeten van nieuwe mensen met andere visies. Van koffie drinken tot het daadwerkelijke draaien. De tijd van het freelancen; want “Als je oprecht een persoon wil leren kennen of authenticiteit wil proeven moet je iedere keer meer van jezelf eisen en jezelf echt willen verbeteren”.

En dat stukje oprechtheid breng ik dus.

Voor meer van mijn werk klik hier.